Söndag



StOR pizza rulle :-)
Dantes val på middag igår och vi tackade inte nej till det.
Vincent var ju såklart oxå trött efter jakten på spökena, myrorna och bina så han tog sig en tretimmars napp bara sådär....



Såg ju väldigt skönt och lockade ut. Men jag höll mig vaken faktiskt. Men Vincent var ju svårare att söva!!! Men till slut sov både jag och barnen några välförtjänta timmar sömn. Gick upp vid nio, trött men betydligt bättre än igår. Vincent sov till 11. !!!???!!! Eftersom jag var lite piggare och kroppen var lite bättre idag så har jag städat lite. Har lite kvar, disken, barnens rum och dammsuga. Disken tar jag sen för jag tänkte göra lite chokladbollar med barnens. Sen barnens rum får vi ta när Kims bror har vaknat (ja kl är över ett!!) Dammsuga hoppas jag slippa... tycker Nån kan erbjuda sig att göra det ;-) humhum Kim...Ted...!!!

Ja annars då. Kim är med min bror i skogen och leker pangpang med dom andra barnen. (airsoft)
Barnen leker, busar,bråkar och trotsar. Men är ändå rätt snälla idag <3 <3 <3 dom är faktiskt snälla och duktiga som fan. Bara monster mamman som inte fattar ibland :-) men monster mamman har inte dykt upp idag, bara vanliga mamman som gnällt lite på att ska man få ha leksaker så får man hjälpa till att städa med. Hotat med att det blir sängen annars. (varför säger man det egentligen?? det är ju bara soft att ligga där och slippa städa) (sen kan jag ju inte hota med att kasta iheller för då måste jag ju ändå plocka upp grejerna från golvet och det är ju det jag vill slippa) Men nu är det lungt hus. Barnen ska äta lite av sin pizza rulle för dom är lite sugna/hungriga. Jag ska nog ta köket snart. Hade behövt tvätta med. Men det får bli när Kim är hemma och ledig eller om nån snäll själ vill komma någon dag och hjälpa mig :-) det är att bära tvätten upp och ner för trapporna som jag inte klarar av.
Vädret är ju inget skoj idag. Vi längtar efter sol så vi kan hitta på saker. Åka och bada tex.



Kommentera här: