snälla kidz och semester,kräftor och kaffe.

Bara för att jag skriver detta kommer väl barnen lägga sig på golvet och börja slås.

Men idag och igår... ja hela veckan om jag inte minns fel och det gör jag säkert inte har barnen verkligen varit jätte gulliga. Dom har inte bråkat, slagits eller varit dumma mot varandra.
Vincent är ju lite mer.. ja vad ska man säga... krävande, men HAN har verkligen varit hur go och "snäll" som helst och lyssnat och varit lugn.

Det är så uppskattande och skönt att få en paus från bråkiga barn. Denna sommar har varit lika jobbig som en finne på rumpan. haha.

Nä men det är tråkigt. Men nu njuter man och då blir man automatiskt lite mer tålmodig.


Dante gick ut med soporna och med i dom var blöjpåsen som vägde ton. Så han kom upp igen och säger.
-Vincent! Jag har ett problem, kom och hjälp mig så sammarbetar vi!!Vincent vaknade lite snorig idag. Under dagen har det blivit värre och nu är han riktigt skruttig. Hoppas han piggnar på sig till i morgon.

I morgon ska jag fortsätta att tvätta och städa. För jag vill gärna få det i ordning till helgen för sen har jag inte tid.
Min bror och hans tant kommer på kaffe med, ja ifall nu inte Vincent blir sämre.

På lördag ska vi på kräftskiva med trevligt sällskap. Skoj, undrar om inte det får bli ett glas vin då :-)

Söndag blir det att packa resväskan och Kims föräldrar och bror (tror brodern) kommer och hälsar på men oxå lämnar lite grejer.

Måndag börjar Dante på kyrkis. Det har han längtat efter och är rätt pirrig över. Vincent och Billie-Ray ska till bvc. Det är JAG pirrig över :-)
Sen blir det att dona och greja innan Kim kommer hem och vi sen åker till bästa Sara. Vi ska hälsa på uppe i skogen, kommer bli rätt nice. Lite semester med dagsutflykter (ja så pass vad plånboken godkänner) sen blir det Orrefors besök med.Dante sjunger nattsång för lillabroren :-) tittar på mig och säger - nu får jag sluta sjunga annars somnar jag oxå.

haha