ajajaj och skojskojskoj

Regnig och slö söndag. Jag har mest spenderat dagen i sängen faktiskt. Kotten möblerar och det sticker ut kropps delar ifrån magen.
Det är inte så jätte länge kvar tills bebis kommer som tur är. Enligt min gravidApp så är det 75 dagar kvar. =) Får se om det stämmer.
Jo det har varit mest liggläge idag då jag knappt kan sitta eller stå. GÅ ska vi inte prata om. Jag saknar ett badkar. Denna veckan har verkligen varit ett rent helvete. Men jag biter ihop som vanligt. Säger inte så mycket, visar inte mycket som vanligt.
Men sen har jag inte varit på aktupunktur denna veckan så det är nog därför.
 
Men sen tar jag ju inte det så lugnt iheller. Gör jag det så rasar ju hemmet, eftersom det är bara jag som grejar och är själv.
Men det får rasa... och det lär det göra oxå. För jag hittar ju på grejer med barnen och trotsar smärtan.
 
Som igår tog jag barnen och åkte in till malmö för strand häng.
 
 
 
På tåget kom det en kvindlig kontrollant och kollade tågkortet.
Vincent: Vad snygga byxor du har.
tjejen: eh va?
Vincent: Vad snygga BYXOR du har.
tjejen: hihi tack (generad)
 
Dante: Vi ska åka och bada
tjejen: Jaså vad skönt
Vincent: Ja och då ska vi vara nakenfisar.
.....
haha det skrattades en hel del i den tågvagnen.
 
När vi kom hem så blev det nervarvning i soffan och käk.
Plockade fram lite gottis och sen fick Lillebor Vini lägga sig.
Jag och Dante mös oss upp i soffan och kollade på eurovision
 
 
... och somnade =)
 
Vaknade efter ett tag och jag kunde inte resa mig upp. Aj jätte ont. Så då tänkte jag att då får vi väl sova här.Så jag somnade om,men vaknade efter ett tag igen av ryggont. Nä sådet var bara att bita ihop frusta sig upp och väcka Dante så pass att han kunde gå och lägga sig. =)
 
Idag har barnen roat sig lite själv. Dante har fått spela och Vincent har pysslat och lekt. Kim kom hem vid halv tio förvånatsvärt pigg =)
Så medans han glodde på datorn tog jag och började rensa bland kläder å grejs. Men nu tröttnade jag och det ser ju ut som kom-å-hjälp-mig... humm.
Men ska fixa i ordning så mycket jag kan av det och sen blir det pannkakor som ungarna har beställt.
Det är lixom inte så mycket jag kan göra... det får vara rörigt och stökigt fast att jag hatar det, antingen säger kroppen stopp eller så spenderar jag hellre min tid åt barnen.
 
Usch vad jag saknar min vän Sara. Väldigt mycket faktiskt. =(
Hon är så bra och hon behöver man inte säga så mycket till för hon ser och förstår en så bra.
 
Nästa vecka blir det full rulle (ajaj foglossning..men skit i det)
Måndag ska vi till djurparken tillsammans med en föhoppningsvis mycket trevlig ny vän. Det är en mamma som har tre barn födda samma år som våra och som har barnen hos samma dagmamma.
Vi har sett fram emot detta i många dagar nu så det ska bli kul.  Vädret ska väl vara si o så med men strunt samma. Det ska bli kul att lära känna henne lite mer och barnen är jätte glada.
 
Tisdag blir det utflykt med dagmamman på förmiddagen och på eftermiddagen Sen kommer Zandra och hennes sötungar på lek.
 
Onsdag vet jag inte än riktigt
 
Torsdag tar jag barnen med mig in till hässleholm för då ska jag på aktupunktur. Där ska jag träffa Jessica och lilla Liam. Vi ska gå och titta i affärer och ta och käka lunch. Vi åker sen hem till oss och fikar. Det ska bli kul. Lite dumt känns det att vi har bott här så pass länge utan att vi har fått till en träff.
 
Fredag ska jag in till hässleholm igen men med Dante. Han ska till logopeden och sen har jag lovat i flera veckor att han och jag ska fika på en tårtbit/bakelse. Men det har inte blivit så.Men tänte fixa så vi kan göra det då oxå. Myspys med min förstfödda gottegris.
 
Lördag är det raggarträff i Hässleholm, marknad i Eslöv, Sösdala dagarna och Barnens dag lite varstans. (det är garanterat mer någon annan stans) Såååå ja nått av det hittar vi säkert på.
 
Nä nu har Viniboy slocknat på soffan...så han kommer röja ikväll.
Jag ska plocka upp det jag rev ut. Sen planera vad vi ska ha med oss i morgon till djurparken och sen laga mat.
 
Ha det bra läsare.