Hur ska detta gå.

Hur ska den här dagen gå? Jag har varit uppe med Dante i natt med och han är inte bra alls. Har hög feber och är dunderförkyld. Jag ska till jobbet och han ska vara hos farmor men det känns inget vidare att lämna min lillekille när han är sjuk, vill inte. Jag e skit trött!

Småbarnsmamman är trött

Denna småbarnmamman är så otroligt trött. Dante har knappt sovit något inatt, han är dunderförkyld och bara hostade och var täpt i näsan. Vi låg i vår säng men han bara sparkade och skrek så vi fick inviga hans nya säng i natt lite snabbt så att Kim fick sova. Men oj vad trött jag e. Jag försöker städa lite nu medans pojkarna är ute och leker. Tar en minipaus nu bara...
I morgon ska jag jobba!

Dante kan städa han.. se killar kan med inte bara tjejerna som ska städa och laga mat. Här är Dante vid sin röda spis och torkar av den precis som mamma gör.

 Tok TorDagens outfit!
Carströja från HM
Name it byxor

Nä plikten kallar. Tack å hej

Jätte fin "ny" säng

Nu har Kim kommit hem från kalmar och vi har satt upp sängen, Super fin inte ett ända fel på den, ser ut som ny och madrassen är jätte fräch och ingenting ser använt ut. Vi är sååå nöjda. Pluss att han har fått en sänghimel. Jag måste bara ta lite kort på hans rum snart.. men jag glömmer det hela tiden.