strul och ingen tid

Detta är ju skit tråkigt rent ut sagt. Nu när jag äntligen satte mig ner och skulle överföra alla kort från kamran så funkar det inte. Inte på min lilla tröga dator iaf. Jag ska prova på den stora i morgon.. men det tråkiga är att jag inte kan skriva från den stora.. elle kan å kan det kan jag väl men det tar en herrans tid bara eftersom vi inte har ett tangentbord till den utan bara skärmtangentbord som man skriver med hjälp av musen. Jag fattar inte varför det jämt ska strula, provade attöverföra bilderna från telefonen istället men då funkar inte sladden för det bryts hela tiden. Men annars flytter vi på, jag jobbar järnet och har inte tid eller ork med något alls längre. Men nu ska jag se på film... så hej så länge

myspys

Ligger och myser med Vincent och tittar på film. Dante är ute och leker med kompis och dom två stora är iväg och lämnar mackor till Kim. Lugnt hus så jag ska passa på och vila lite nu. Vad gör ni??

skit med

Åh vad jag är på dåligt hurmör, att det ska krångla hela jävla tiden då. Ja liiite irriterad är jag. Internet krånglar och har gjort ett bra tag nu, men dom har bara skyllt på driftfel. Ringde igår igen och då plötsligt var det inte driftfel och vi grejade och dom kollade och plötsligt funkade det igen. Skönt!! Men idag funkar inte det igen. Morr! Funkar gör det väll men är segt som sirap. Och inte nog med det så pajar datorn nu med, blev några hundra lappar fattigare nu då. Suck. Jag är trött, sliten och känner mig inget kul. Har ingen ork och är grinig!! Men tog barnen och cyklade till sjön så dom fick bada lite. Sen cyklade dom två stora upp till Kim å hans jobb. Jag och två små var hemma i åskvädret och byggde lego <3 i kväll har vi grejat med datorn med ingen framgång, har beställt nya grejer till den. Jag är irriterad över att tydligen går det inte mms blogga längre. Inga av mina inlägg kommer in. I morgon får vi se vad som händer!!