God morgon

Denna fredagsmorgon, det är sol ute. Den lyser in i ögonen på mig. Annars vet jag inte för vågar inte titta ut från fönstret. Vill inte se mer snö!!! blä fy tusan.

Jag ska snart klä på mig, fixa barnen och så går vi till öppna förskolan. Kim är hemma idag och det är så mysigt!! När jag kommer hem ska jag städa så att man bara kan ta det lugnt sen och mysa. Får se om jag orkar.. men det hade varit skönt.

Nä nu får jag gå upp innan ungarna har rivit hela köket.

lite bilder ska ni få med.Fina blommor och ljusstake som jag fick av min syster! Precis vad jag behövde och jag blev så glad!! tack.


Tokungen äter nutellamacka med gurka på.


Mina små börjar få långt hår. Jag tycker det är fint och Dante vägrar klippa sig även om det kanske skulle behövas gämnas till lite. Han säger att han ska ha det så långt ner till rumpan. Jag berättade att så långt har jag haft det en gång. Då blev han väldig imponerad.


Jag har börjat att spela för kotten.

Varför ska dom rösta?

Tvättar som en galning idag. Började kl sex i morse och håller fortfarande på. :-)

I lördags var det mello, var det rätt låt som vann?? vad tycker ni?

Jag blev glad att Robin vann. Tycker han är grymt bra verkligen. Men tycker yohio är bra han oxå. Så om han hade vunnit hade det varit bra det med. Men enlig folket ville ville vi ju ha honom. Varför ska andra länder rösta på vilken låt som VI vill ha med?? Det förstår inte jag.

Nä nu ska jag söva Vini, han är en tröttis. Sen ner till tvättis och så blir det tevis. Familjen Annorlunda :-) :-)