äsch bara en massa kvälls svammel

Då var dagen här! Dante börja skolan, i förskoleklass.. nollan lixom... jag fattar inte. Det låter klychigt jag vet men skit jag födde ju honom precis. Helt ärligt fick jag svälja många gånger och hindra en och en annan tår i morse när jag tog kort på honom.
 
Så sjukt fin och han växte ju massor! Vår lilla skolpåg.
När vi gick till skolan i morse var jag stoltast i världen.  Det var inte åt Dante folk vi mötte log åt utan åt MIG! Jag måste ju ha gått med ett sjukt fånigt flin. Haha.
I skolan gick allt smidigt och Dante tyckte det var liiite läskigt men ändå super skoj. Han var riktigt sur sen när vi gick hem för att han INTE fick stanna kvar som andra barn fick. Han ville oxå gå på fritids... nu går han ju "BARA" I NOLLAN!!! Buhu och snyft.  
 
När vi kom hem packade vi oss in i bilen och åkte för att fira lite. Ett gemensamt beslut av kidzen blev det McDonald's =)
Sen lite handling på maxi. Gympakläder till Dante och stövlar till Billie-Ray.  Mer han vi inte typ. 
Jo köpte mig en åkpåse till Billie-Ray från en fb annons väldigt billigt. Nu kommer han vara varm i vagnen både till hösten och vintern.
Men vi fikade oxå idag, lite fesligt får det ju vara.
 
Kim jobbar kväll och slutar snart, jag är så himla stressad. Det är massa jag har velat göra idag, men tiden har gått i raketfart!! Har inte hunnit med nått typ Var tog tiden vägen? Kvällsrutinerna blev framskjutet och inget av det jag vilke få gjort och färdigt är färdigt och sånt retar mig.. Så nu har jag suttit ner i typ 15 min och bara glott på idol. 
Ska fixa lite nu när idol tar slut, sen sova. Somnade på soffan igår strax efter tio sen sov till tolv. Då gick jag och la mig i sängen... men somnade inte förren vid tre igen, sen upp kl sex med kotten. 
 
Jag var på mvc idag med. Nya kisseprover ska tas igen. Sånt skit!! Sen järnvärdet var inte dåligt.. det var katastrof sa hon. Jag måste ta järntabletter! För det var det lägsta av de lägsta. 
Men annars var det bra. Mätte magen och lyssnade på hjärtljudet. ♡♡ mysigt.
Nä nu får jag lyfta rumpan och röja upp lite.
 

Spruta och nycklar på udda ställe.

å var det tisdag idag. Billie-Rays getingstick ser bra ut och det är full fart på honom. 
haha måste berätta. Igår så var han lite otålig när Kim bytte en blöja så han fick låna hans nycklar och kika på, men sen släppte han ner honom med nycklarna och tönkte att han går nog inte så långt med dom. Ha!
Jovisst!! Det fick han äta upp när han sen behövde dom för att köra min bror och hämta en diskmaskin. Nycklarna var helt borta. Vi letade precis överallt men de var helt borta. Kim i lite småchock över att han verkligen hade hunnit lägga bort dom så väl. 
haha jag ba "jo jo han kan han, så många gånger han har tagit min mobil och gömt. En kväll var hans vällingflaska HELT borta tills jag hittade den i kylskåpet"
så vi letade och letade... 
jag hittade dom till slut. I toastolen. 
 
 
Här är Billie och pappa ute och kissar Olli ♡
 
När jag hämtade posten idag blev jag rätt sur,
det slutade med denna fb status
" Meeeh var är ica checken?? Den kommer ju alltid nån dag innan den 20de men nu är det.. ja är det 2 månader sen sist den kom! Fattar inte? Någin som vet varför den inte kommer längre?! Den checken som kommer med Icas Buffé tidning, I need it...."
 
Men den kom inte så det är inget att göra åt. Kim och Vincent gick och pantade lite och handlade lite smått å gott. Ska snart göra lite middag då alla går runt och är hungriga redan. 
 
Ikväll blir det Idol igen. Jag älskar verkligen det programet. Finns många duktiga men även de man behöver skämkudden framme. Oj oj haha men så roligt vissa bara driver med juryn ju. Medans andra verkligen inte förstår att de sjunger jätte illa.
 
Jag och Billie-Ray har varit iväg till bvc idag oxå. Han fick två sputor och det var INTE roligt alls hälsa Kotten. Uj vad ledsen han blev. Men vi mätte och vägde oxå. 12kg och 77cm lång =)
 
 
 Här har han sina nya kläder på sig som han fick av Elle och Annika. Skorna är en favorit, i morgon ska han få stövlar tänkte jag. 
Han fick även på sig jacka och mössa, lite höstruskigt ute. Haha och dalahästen... varför inte lixom. Ungen släppte inte den alls.
 
Annars då, jo gubben har jobbat några kvällar och nätter nu så då har jag och Dante och Vincent passat på att mysa och ätit popcorn.
 
 
 
 
Nu ska jag gå och titta på kidzens och kusinens musik, dans, teater tjofrejs föreställning. 
Hej hej