Söndagsbabbel

Snabb uppdatering. Hallen är färdigmålad, storarummet oxå. Nu är det bara städning och plocka upp allt och få iordning allt igen.
Sen är det resten av huset som måste städas eftersom det har blivit väldigt försummat nu när vi har hållt på med målningen. Tråkigt men det måste göras, får se om vi blir färdiga idag eller om vi tar en slappedag idag och tar tag i det nästa vecka istället.

Dante är sjuk. Usch hatar när han är sjuk. Han har en sån otroligt konstig hosta. Den är torr -precis som asmahosta men sen är det slemmig med?! Så han har fått brickanyl för hans förkylningsasma och sen har han fått vanlig hostmedicin och halstabletter som vi har smällt i varm mjölk. Just nu sover han i soffan för vi vågar inte riktigt ha honom själv på rummet och i natt får han sova mellan oss. Det är jätte äckligt när han låter precis som om han har andnöd och rosslig. Han är ju hes med. stakaren.

Igår såg jag hos en kompis blogg (skånekompis) att hon skulle till en annan kompis som har flyttat till kalmar och som hade inflyttningsfest. Jag blev bjuden jag med, Jag blev så sugen på att åka dit jag med, men mådde inte så bra igår.
Idag sa jag till Kim att det hade varit kul att åka till kalmar och träffa dom, det va ju flera år sen sist. Men Nu är ju Dante sjuk så det gick ju inte.

Det har hänt lite tråkigheter och det är lite jobbigt för oss en tid nu. Hoppas det löser sig och att det inte tar så lång tid, vi har fått skjuta upp systerbarnens resa upp hit till oss i vecka 8. Vi får ta det i ett senare tillfälle, kanske till påsklovet istället. Det är tråkigt men vi kunde inte göra nått åt det.

Men min mamma och bror och hund kommer upp sista helgen i februari och det ser jag fram emot. Fick även höra att min storebror med flickvän och son kommer med upp. Det ska bli jätte kul att träffa dom och sen att Kusinerna är jämngammla (Dante januari och Hamilton i Maj) är ju bara så kul. Hoppas dom kommer ha det skoj och leka bra så att dom inte bråkar och inte kommer överens. Dante är ju mitt uppe i sin två årstrots så det är så tråkigt. jag och Kim sliter i våra hår varjedag :-)

Igår åkte vi pulka i svartbäcksmåla, men ingen kamra med. Men det va kul och mysigt, ungarna tycker det är skitskoj att åka dit. Tor va hur duktig som helst han åkte på sin snowboard (stavning?) och trännade och trännade. Vi sa det om han trännar och är intresserad av det så kanske han kan få en riktig till nästa vinter, för nu är det inte större lönt att köpa till honom. Ska kolla prisklasserna och se vad som finns, det är ju nått som vi inte kan nått om så man får ju kolla vad som ska handlas in då.

Två filmer (har visat dom innan) på mina underbara pojkar. Är så stolt över dom båda två. Snart kommer nästa barn och det kan inte bli bättre.

Det är underbart när båda vill visa hur duktiga dom är och dom pratar i mun på varandra och säger mamma/pappa titta.

Nu va det just Tors snowboardsåkning jag skulle visa men även Dantes balans till sin springcykel är ju helt otrolig tycker jag. Som sagt jag är så stolta över dom båda.


Nu bakar Kim hasstbullar.. haha han är så söt. Jag kom in i köket och då hade han först blandat i bakpulver.. japp rätt mängd och allt. Men sen hade han tagit fram en buk till där det står vaniljsocker i liten text men sen har jag skrivit mer röd spritpenna i stortext att det är bakpulver så han har ju helt i yterligen dos bakpulver när det skulle vara vaniljsocker. Så söt, han läste lixom den fina lilla texten att det va vaniljsocker, men missade den röda stora texten över hela burken att det va bakpulver! Men dom blir säkert STORA och goa.

Jahapp nej det blev ju ett litet inlägg iaf. Bilder på renoveringsresultatet kommer ju senare när det är klart.

ja just det, det är säkert inbillning men jag tror bebisen har fixerat sig och är lite redo ändå. För nu i en vecka har det gjort så fruktansvärt ont av foglossninge.. fast att jag inte har gjort nått. Jag har även haft ont i höpterna när jag ligger. Sen så har den tryckt neråt.. det är ju mindre skönt om man säger så. Nu är jag öm och hård i magen längst ner precis vid livmodern. Kan det vara så att den är lite på G?? Vist det kan ju ta flera veckor efter att den har fixerat sig innan den kommer ut, men det hade ju varit så skönt om den skulle vilja titta ut snart för jag e så otroligt trött på att vara gravid nu. Det är bara besvärligt och det gör ont och jag klagar mer än njuter tycker jag.Såhär ser Kims bullar ut.

gravid surkärring

usch är trött och tjurig idag. Men sen e jag ju gravid och sover noll om nätterna. Sen upp med ungarna (Ungen Dante) tidigt varjedag.. det är ju inte så konstigt att man är trött då. nej nu ska jag tjura vidare... ha det gott!

trött och upptagen

Jag vet dåligt och tråkigt här på bloggenmen vi renoverar för fullt så det finns dåligt med tid. sen e jag så himmla trött om dagarna så jag orkar inte sitta här och skriva så mycket. Men annarsär allt bara bra