en pigg sjuk kille

Nu är det plock av leksaker. Sen ska jag äta mat och lägga mig i soffan och slötitta resten av kvällen.
Tor är på ungdomsgården och Dante tittar på tv. En mycket pigg och glad "magsjuk" kille som inte har gjort i blöjan nått alls sen han kom hem från Dagis. Dagis ringde och bad att vi skulle hämta honom eftersom han är magsjuk, hum tror dom är liiiite känsliga ibland eller inte.. hihi.
Att dagis skickar hem Dante är helt förståligt faktiskt.  Den magsjukan har varit så jävlig i flera månader. Dom har kämpat och städat och gått ut med mail och vädjan att hålla hemma barn som är sjuka. Va bara så komiskt att jag hade förväntat mig en sjuk och slö kille, men i själva värket va han jätte glad,busig och pigg så det är ju skönt att han inte va sjuk iaf då och att vi slipper det här hemma.

Mysa med Lillkillen e bara mysigt.

ha det gott!

Jag kanske får sättas igång, vet inte riktigt än.

Vi va på mvc idag. Där jag gick och kissade och testade med stickan, då blev en ruta grön och en BLÅ! jag tänkte nehe den ska inte vara blå så jag gick och frågade om inte hon min bm kunde komma och titta. Hon gjorde ett nytt test med stickan och den blev mer grön en blå denna gången men det visade att jag har äggvita i urinet. Sen så går jag upp massa i vikt med.

Vi pratade om min oro att bebisen kommer bli stor och att jag jag är rädd för det. Hon kollade även om jag samlade på mig vatten vilket jag gör men det va helt normalt och hon tycket inte det va extremt mycket iheller vilket va skönt.

Hon mätte magen och den låg på 41 och hjärtljuden låg på 136-137.

Vi pratade vidare om att den just är stor och att min kurva bara fortsätter uppåt. Det oroade henne lite, vist hon sa inte det rakt ut för att inte oroa mig men man såg det på henne så hon sa det att hon skickar en remis eller vad det nu heter till kalmar så ska dom boka och skicka en tid till ultraljud till mig för att få lite koll hur stor den kan vara.

Lika så så fick jag hem stickor som jag ska testa urinet på. Om det skulle vara så att den ger utslag på äggvita ska jag ringa förlossningen.

Nu hoppas jag att den lilla (eller stora) vill titta ut snart, man blev ju lite orolig och rädd att den ska vara för stor.Ja efter mvc besöker så åkte jag till arbetsförmedlingen för att prata om vad som händer nu eftersom kursen är slut. In strövlar jag med jätte mage och min handledare babblade på i nonstopp om att han skulle skriva in mig i olika ativiteter och andra grejer.. till slut fick jag avryta honom och sa -jag är ju högravid och är beräknad till på fredag. Då tittar han som ett frågetecken och säger -jaha oj då. SER han inte det lixom!! Som sagt jag har ju inte en liten mage!


Vi åker sen och är påväg hem. Då ringer dagis och säger att Dante måste hämtas för att han är magsjuk. Jag tänkte neeej inte det oxå jag vill inte bli sjuk nu innan bebisen kommer. Men när vi kommer dit så är det en mycket livlig och glad kille söm möter oss. Inte alls slö eller så som man brukar vara om man är magsjuk. Frågar då om han har kräks.. nej men han är lös i magen. Okej iväg med Dante som springer omkring precis överallt. Hemma här han har käkat macka och välling.. får se om han e magsjuk. Verkar inte så på honom faktiskt. Men vi sa glad påsk till dagis och han är nu ledig en vecka.

I morgon ska vi eventuelt till kalmar, om inte Dante är magsjuk då.

pedagogisk program

Tisdag. Sitter här med "mensvärk" och ryggont. Tänk om det är på G nu då? vågar inte tro det, man blir så besviken när det känns så och plötsligt försvinner alla tecken på utgång hihi.

Idag har jag varit i Nybro på sista kursdagen. Vi fikade med frallor och kaffe och det va ganska trevligt för en gång skull. Kan ju vara för att det just va sista gången med.

Vi gick in till försäkringskassan med och fixade med lite papper sen åkte vi hem och tog det lite lungt till pojkaran hade slutat skolan och Dagis då vi åkte och tog en kaffe hos svärmor.

Nu e Vi hemma och ska äta lite mat. Dante tittar på Playhouse Disney, ett riktigt bra kanal tycker jag då dom lär sig skit mycket. Inte som andra värdelösa barnkanaler där det är snabba bilder och en massa våld. Här lär dom sig att räkna, former och engelska och massa andra pedagogiska grejer som att dansa och det älskar han.

Tor ärt ute med några kompisar och röjer. Kul att det är så bra väder så att dom kan vara ute.
nehepp nu ska jag gå och duka och äta, är vrålhungrig.

I morgon är det mvc och arbetsförmedlingen.

Torsdag är det utvecklingssamtal på Dantes dagis

Fredag är BF datumet!!!