slutrapport till buzzador, oj vad nöjd jag är.

Jag har ju berättat innan om att jag är med i Buzzador, där man får möjligheten att prova på olika prudukter och sen få ge ut och prata om dom olika prudokterna till folk. Det har varit jätte kul och jag gav ut prover till bland annat min mammagrupp.

Jag har även provat produkten själv på mina tre barn men främst på den minsta... Viniboyen :-)
p.s den funkar utmärkt på gubben i huset med han blev len som en barnrumpa..


Jo det som jag fick hem nu är Natusan first touch som är en ny serie främst för nyfödda barn. Då fick jag hem både barnolja och badtvål/schampo.

Oljan är grym att massera in efter badet och tvålen lödrar jätte mysigt i badet. Jag kommer fortsätta köpa det när flaskorna är slut. Jag är helnöjd faktiskt :-)


stolt mamma så jag spricker

Viniboyen växer och han utvecklas med en rysslig fart. Nu skrattar han med hela kroppen och han är jäätte intresserad av sin omgivning. Han studerar och pratar med alla. Han är värkligen med och ja intresserad.

Nu har han börjat vilja greppa om saker och han försöker få allt till munnen. Han daskar till leksakerna och om han lyckas få tag på nått så åker direkt in i munnen.

Han har inte viljat ligga på magen innan utan då har det blivit ett ryssligt liv, fast att han är stark i nacken och fixar det galant så har det inget varit något skoj att ligga så.

Men som man brukar göra så testar jag lite varjedag och idag har han tyckte han det var jätte kul. Han har legat och pratat och tittat på sina saker och helt plötsligt.. vipps så lägger han sig på rygg! Wow lixom... jag vänder tillbaka honom och han tittar vidare, vipps så vänder han sig till rygg igen och igen och igen. Fyra gånger på raken och jag tar fram kamran. Filmar lite och han vänder sig nån gång till. Vilken grej och vad glad man blir av när dom gör något nytt. Han är min kippa min goding. Älskar honom så jädrans mycket och tycker han är bådårande söt. Ni ska få se filmen :-)
Igår var jag hos Sara. Lika trevligt varje gång. Dante och Wilma lekte och busade och det dracks kaffe!
Vi pratade lite om tårtor och jag tror jag har bestämmt smakerna nu till vår bröllopstårta :-)
Hon gör ju så otroligt fina tårtor.

Måste visa en bild på Vini med då han sätter sig upp i babysittern. Men jag han inte ta fram kamran tillräckligt fort så på bilden så är han påväg tillbaka igen så han var faktiskt liite mer upprätt men det struntar vi i nu. hehe

jag vet nått som inte du vet!!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Igår hade jag besök av finaste Sara. Vi åt jordgubbar och pratade giftemål, Idag ska jag ner till henne medans Kim ska till flygklubben. Blir väl en hel det kakkel på oss brudar skulle jag tro. Dante och Wilma kommer nog ha skoj dom med.. det var ju ett tag sen dom träffades.

Idag har jag bara myst med Viniboyen, suttit här och städat. Eller inte städat så direkt men jag har plockat undan lite, dammsugning och våttorkning är kvar men det får jag göra i morgon eller ikväll.

Jag vet oxå en sak som jag är sååå glad över. Vill inte avslöja nått för jag vet inte om resten av världen vet om det typ men jag vet och jag e såå himmla glad att jag vet och jag ser fram emot detta jätte mycket.