Julafton började tidigt, halv fyra!!!

God jul på er alla. 
Julafton startade tidigt.. halv fyra vaknade Dante och va jätte pigg. kl sex såg han paketen som låg brevid hans säng och de öppnade han ju såklart med en gång. Det va ett par strumpor, batteri och en radiostyrd traktor. Han blev överlycklig. Han gick sen och väckte Tor, som oxå såg sina paket. Han fick strumpor och en transformers.. lycka!!! Så dom har lekt massa nu på morgonen och så har vi ätit frukost. Kim och jag är jätte trötta.. men vi ska bara mysa hela dagen.

Svärföräldrarna kommer idag med och firar jul med oss.

Tomten hade ju varit och lämnat en massa julklappar under granen i natt med. Me dom fick jag plocka bort igen eftersom Dante ville öppna alla på en gång. Han förstod inte varför dom låg där om man inte får öppna dom.

Nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan med mina killar.

god jul!

Är så ledsen.

Här sitter jag.. jag och min familj skulle sitta hos min mamma och äta julmat just nu.
Vår bil gick isönder häromdagen, vi skulle låna Lills bil men det gick inte till slut. Tåg och Hyra bil va för dyrt (i dessa tider) så fast blev jag och jag är helt knäckt. Usch jag hatar detta jag vill vara hos min familj mina nära och kära. Jag älskar julen och julen betyder oehört mycket för mig.

Ni som läser detta av min familj, snälla krama varandra från mig saknar er jätte mycket och jag är så ledsen. Ska försöka komma ner så fort som möjligt och ta en runda till er alla.

Idag städar vi lite, sen ska vi till nybro och titta och handla lite, sen blir det nog pulkaåkning med barnen.


God jul på er!

thissig!

Jag är jätte deppigt idag (återkommer till det sen) Men Dante han räddade min morgon sötnosen!

Vi åt frukost och hade ätit färdigt. Kim kännde sig..ehh lite uppblåst och fiste en fis hihi! Dante tittar då förvånnat på sin pappa och säger
-pappa "thiss"   (plötsligt är fis,kiss och bajs samma ord thiss)

vi skrattade lite och jag sa till Dante -Ja pappa fiste.
Då klättrar Dante ner för sin stol tar sin pappa i handen och säger igen thiss.. och så tar han honom mot toaletten och visar att han ska minsan sätta sig på toaletten om han är thissig!

Jag skrattade så tårarna sprutade.


Nej nu ska vi greja lite.