igår.

Måndag! Började som vanligt. Trött och smågrinig, väkte boyzen. Frukost påklädning amning och sen på med regnkläder för det öste ner!! fick ut allt och alla, då hade det slutat att regna. Men mitt i all stim o ståhej ringer min bror och säger att dom skulle föda barn :-)

Men iaf vi går till kyrkis och lämnar Dante och sen går jag och Vini och Billie till Bror min för att passa barnen medans dom var och födde barn. Allt gick jätte bra. Först käkade dom lite och sen slappade vi innan vi gick ut allihop och hämtade Dante. Dom lekte full fart. Jag och Billie och viggo skrotade mest runt och myste. Viggo sov middag. Min bror ringde och sa att nu har vattnet gått, strax efter var hon ute typ (känndes så) Japp det blev en liten Linni.
Sen kom Kim och hämtade Dante och Vincent. Jag gick sen hem vid kvart i sju då barnen åkte för att träffa sin lillasyster.

Det som började som en tråkigt regnig måndag slutade med en ny kusin <3
När vi gick hem från kyrkis kändes det sååå mysigt med alla sex barn omkring mig. härligt!!! Jag hade gärna haft några barn till. Men jag vill inte vara gravid :-P

Kusinmys idag när jag passade mina brorsbarn medans han och Jessica var och fick sin lilla dotter Linni.

 
 
Jag har den turen att jag har många syskon som i sin tur har givit mig många goa bror och systerbarn. Jag ÄLSKAR att våra barn har många kusiner att växa upp med och som kan stötta varandra liver ut. Men även vetskapen att våra barn har många vuxna... människor över huvud taget för vi har värdefulla vänner med. som finns där för barnen som trygga stöttepelare.
 
Jag hoppas och vill verkligen vara där för mina bror o systerbarn och vill att dom ska veta att oavsett vad eller när, är dom alltid välkommna hem till faster/Moster.

massa bilder och lite text

Det har nu gått en vecka som mjölkfri och vist är ungen allergisk =(  Prickarna försvann nästan med en gång. Så det måste ju vara så.
 
Men det funkar rätt bra =) Jag saknar ost och choklad bara!! Fast jag ska ju ändå inte äta det... haha.
BillieRay är go o glad som ett kexchoklad.
 
 
Bus med brollan =)
 
 
Åh vad jag älskar mina boys, Jag tycker dom är rätt syskonlika på dessa kort
 
 
I fredags var det sösdala marknad som vi såklart var på allihopa
 
 
 
Färgglad bebis. Mammas lilla kärlek
 
 
Vincent tar efter sin Keith men frågan är ju om det blev så mycket rätt här!!  Gofis
 
 
 
Sen har jag en Efterlysning!
Är det någon som har ett spjälsängstäcke som har samma mått som Ikeas påslakan som inte har någon användning av?? Jag skulle behöva ett täcke till Billie-Ray.