fas?

Ni vet de där faserna som barn kommer in i. Under det första året har bebisarna.. Tror det är 7faser. (Ej jätte påläst) Sen har man då några faser till i liver.... Vissa kallar det för trotsåldern. Denna Kott är nog i en fas just nu. Väldigt klängig och vill vara nära. Vill inte att man ska göra någonting utan att ha honom i famnen 💜 Nu somnade han... Mitt hjärta smälter och jag njuter. Inte ofta som Kotten somnar i famnen på en.

myspyser i sänghalmen... med sängen full

Det märks att något har hänt med CandyLee nu. Hon är inte de där nyfödda längre utan hon är mer med och ser nog mycket bättre. Hon kan flina upp sig bara av att höra någon av oss och skrattar o ler när hon ser oss. 
Detta är i morse när vi myste o drog oss väldigt länge i sängen.
Vi har ju haft samsovning väldigt mycket framför allt med Dante och Vincent. Tor sov rätt mycket mellan oss när han var liten, då kom han in på nätterna ofta men slutade med det när han var runt 7år. Efter det var det bara nån gång ibland. Dante och Vincent hade vi i sängen från att de var nya till... Ja fortfarande vill de gosa in sig hos oss. Men inte lika ofta längre (Dante är 7nu och kommer inte in alls nästan utan det är mer Vincent)
Billie-Ray har sen han var nyföding sovit väldigt bra i sin säng. Så han har vi inte samsovit med alls lika mycket. Ibland när han vaknar mitt i natten vill han komma över. 
För det mesta är det fullt i vår säng. Här fattas två kidz oxå.
Haha fast hade jag vaknat med vår 14åriga drull i sängen mellan oss hade jag börjat undra alltså. 😝 


nom nom

Denna fina speldosa fick CandyLee när hon föddes. Idag fick och leka lite med den då hon har lärt sig att greppa lite. Hon greppade tag om ena benet och låg å tuggade på det fina fårets ben länge. 
Nom nom 
💜💜💜
💜💜💜