en efter en tassar dom upp.

Ja jag satt och pluggade matten, har viktigt prov i morgon. Skulle ha gjort det i förra tisdagen men fick göra det i morgon istället. 
Jag är inte mer förberedd för det 😩 
Men klockan 5.00 fick jag sällskap i pluggandet.
Han satt där och ritade och snackade. 
Efter en stund tog vi fram datorn och han tittade på "min-on" 
Klockan 7.00 kom nästa sällskap
De kollade en stund sen vaknade nästa 😁 bytte blöja och klädde på henne sen var plugg tiden ute.
Strax efter det kom Vincent upp.

Jag och Billie-Ray och Candylee lekte lite innan frukost.

Vi åt frukost, Sessan älskling alltid lika troget brevid de små ifall de tappar något.
Sen har det bara rullat på, slängt in en maskin tvätt både här uppe och nere i källaren. Nu är klockan 11.30 och båda små har somnat. Vill lägga mig jag med men det blir en kaffekopp och plugg istället.
När Kim kommer hem sen ska Dante och Vincent iväg och leka med kompisar. 💜💜

sömnlös

Billie-Ray vaknade strax efter 01.00 och ville ha en välling. Bök o knöl och jag fick nog efter en timme. Gjorde välling och han somnade, men det gjorde inte the mama.

Så nu sitter jag och pluggar matte istället. 

ont i kroppen.

Ännu en krånglig natt, ja inte är det barnen som krånglar utan det är The mama som är krånglet. Ont i kroppen typ alltid, börjar ju bli gammal tant 😜. 
Nu är det förbaskat ont i nacken och huvudet. Har haft det en tid nu och vill inte släppa, sätt dit tandvärk på det så blir det en härlig kombo. 
Nä så efter att ha sovit som en fjärt och vänt å vridit mig i nån timme så gick jag upp vid två och satte mig och gjorde klart inlämnings uppgiften i engelskan 👍 ✌ så den är färdig o inskickad.

Nu sitter jag och pluggar och betar av ännu mer engelska så jag kommer ikapp med den, vi har börjat med proven nu så känns väldigt stressande. 
Pausar på toa lite nu 😜 

Så det är såhär det kommer se ut denna veckan. Beta av, göra klart och plugga engelska och matte så fort tillfällen ges. 
Vad gör ni på höstlovet?