tråkig dag

skit vad trött jag är idag, men har ändå hunnit städa lite idag.
Vincent har varit super gnällig idag och har inte velat ligga själv. Vill bara att man ska sitta med honom i famnen och bära runt på honom så det har inte varit det lättaste att städa idag kan jag ju lova.

Nu står potatisen på plattan och ska koka till det ska jag ha panerad fisk och sås. Så det får jag strax gå och fixa... sen ska jag ta en lååååång dusch när Kim kommer hem

Blogghora

japp nu ska jag tigga lite. hehehe

Jag håller på att samla liberokoder och då slog det mig att jag kan ju be om koder ifrån bloggen. Ni som inte samlar liberokoder eller har för stora barn till att få samla men ändå fortfarande använder blöja... kan inte ni skicka koderna till mig då?? Istället för att det ska förspillas *ler*

Det är bara att skriva en kommentar eller skicka till min mail maria.persson@hotmail.com


Det hade varit jätte snällt.

Buzzador

Vill du testa på nya saker?
Tycker du om att få vara del av nya saker?
Tycker du om att prata och visa upp nya saker?
och är du förälder till en liten bebis?

Gå då med i buzzador idag!! Det är gratis

Dom har efterlyst föräldrar till små bebisar för att dom har en kampanj just nu.

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till er under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till er inom bara några dagar, så ju snabbare mina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att ni blir inbjudna till denna kampanj.

Gå in på denna sidan https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Malabuz 
och regristrera er IDAG och bli med i buzzador.

Ni får gärna skriva in att det är från Malabuz ni har fått tipset ifrån