ledsen men hon har inte ont och vår goa brottarälskling

Jag är jätte trött och orkar inte skriva. Ont i huvudet har jag med. Lite ledsen med, en fin och rolig dam har gått bort. Hon var mycket sjuk så jag tror faktiskt hon dog i lättnad. Men det känns ändå tråkigt. Min tant som jag brukar säga. Men hon var faktiskt ingen tant. Hon var en smart, rolig, tuff, bestämd dam ♡

Men jag ville ju dela med mig av en rolig grej. Men jag vill inte tynga ner det roliga inlägget med att jag är lite ledsen. Men som sagt denna dam har inte ont längre och det gör mig sorgligt nog glad!

Så till något skojigare.
Vincent har börjat på brottning =)
Han tyckte det var riktigt kul och var så duktig. Vi var så stolta över honom. Dante fasnade för det med och vill fortsätta.

De hade först uppvärmning med lite olika lekar. Sen stretching och sen fick de lära sig två grepp och testa dom.
Jag tog lite fler bilder men vill inte visa för många då jag inte vill visa ansiktena på de andra barnen så jätte tydligt.

är man en fotbollsmamma nu?

Ja då har vardagen kommit igång och vad är vi inne på, tredje veckan?
Men iaf det är skola och Dagmamma om dagarna. Sen utöver det så är det kyrkis och buskul.
Men idag började även Dante på fotboll och han tyckte det var jätte kul.Så himla gulligt när alla små springer efter bollen samtidigt och att matchtröjorna hänger ner till knäna =)

Vincent hade inte åldern inne så då sökte jag lite och hittade brottning! Det ska även vara rätt mycket gymnastik med. Så det ska han få testa på i morgon. Då hänger oxå Dante med. Fast Vincent tycker gott att Dante kan hålla sig till sin fotboll!! haha.

Men åter till fotbollen. Dante var så duktig, han var med och testade allt. De bollade till varandra bland annat och tränade på att nicka bollen. Sen hade de lite match.