Åh så kul

Åhhh vad underbart, jag har blivit moster igen! Min syster Pernilla har fått en liten dotter, änglasöt e hon!


Grattis!

Blod, svett och tårar

Idag så va Dante ledig från Dagis eftersom han fick vara där i måndags.
Jag och Dante och Kim åkte ner till arbetsförmedlingen och skulle skriva på min pengalapp. Precis när jag ska gå in ringer Tors skola och berättar att han har ramlat och fått ett jack i pannan. Skit tänkte jag så snabba steg in på arbetsförmedlingen sen gasen i botten till skolan. Vi hämtar och åker direkt till nybros vårdcentral. Kim och Dante parkerer och jag går in med Tor. När vi sitter i väntrummet började det rinna blod från plåstret och jag tänkte herregud fröken sa ju att det inte va så farligt. Men vi får komma in och en läkare tittar på det. Då är det ett litet jack bara, knappt 1cm stort och inte alls farligt. Men i mitten av såret är det lite djupare men inte så farligt men dom sa det att dom tejpar ändå. Eftersom Tor va lite upprörd så blöde det ju, det va därför det började rinna när han va ledsen.
Han fick ett JÄTTE plåster på (foto kommer sen) men det skulle bara sitta på till fredag sen kunde vi plocka bort det. Han fick sen vara hemma resten av dagen från skolan och bara vila idag.. han klätrar redan på väggarna och vill till skolan i morgon.Jag tackar gudarna att Dante inte fick ett sånt jätte plåster för då hade han försvunnit ju. haha.
Hans jack va både längre och djupare men han fick ett lagom plåster.

Jag ska ta ett kort på Tor i morgon ska ni få se.


Men det va skönt att det inte va värre och att han mår bra. Man mår så dåligt när barnen slår sig.
Läkaren sa det att tyvärr kan ju Tor få ett fult ärr som ser stort ut eftersom han är så gammal ändå. Medans Dantes syns ju knappt fast att det va inte så länge sen han slog sig och att hans va djupt och långt.
Typiskt att han slog sig i pannan med, där syns det ju så väl. Tor är mest gald att han slapp att sy. hihi.

När vi skulle gå därifrån blev jag helt yr och kallsvettig. Jag han precis sätta mig ner innan jag kännde att jag precis skulle svimma. Satt en stund reser mig igen men fick sätta mig på huk med huvudet mellan bennen. Usch det va jätte jobbigt. Men till slut kom jag ut i friska luften och jag mådde bättre.
Detta har hänt två tre gånger innan nu när jag är gravid och jag tror det har med lågt blodtryck och att det blir så när jag är varm (har kännt det när jag duschar) nu stod jag ju och höll Tor i handen med jacka på så jag va rätt svettig!

Nä nu ska jag se idol.. som jag har missat lite eftersom jag ville ju berätta om dagen.