Jag har fått hem mitt Aloevera

Jag har fått hem min första beställning idag, så i morgon ska jag lämna produkter till mina kunder. Känns riktigt kul. Jag beställde även två dunkar och en heat lotion och lip till mig själv och gubben min. Nästa gång ska jag nog köpa en Gelly och sen måste jag köpa påsar och kvittoblock.

Åh vad roligt. =)Forever Bright Tandkräm, Propolis creme återfuktar torr hud, Vera Gelly 100% stabiliserad Aloe Vera,
Heat Lotion massageliniment, Lips med jojobaolja och bivax.


Tre dunkar med samma värkan alla tre. Den första är ren AloeVera och är orginalet sen 78. Dom två sista är bara smaksatta med tranbär-och äpple och Solmogna persikor med handskurna AloeVera bitar i.

vika,tänka,buzza

Nu har det gått en månad, i morgon är det 1 april och det är bara 9 dagar kvar tills lillekillen här hemma blir 1år. pust. Håller just nu på att leta fyllning till hans tårta, men tror det blir choklad och hallon.

Idag har jag tvättat och vikt en himmla massa tvätt. Ska försöka bli av med all skittvätt.. men det tar nog några dar.. suck. I morgon blir det nog till att städa (igen) och kanske åka ner och handla.

På lördag ska vi på Dop.. då ska pojkarnas kusin döpas till Kelly Fanny Lill. Gulliga namn tycker jag.
Söndag tror jag inte är planerat nått.. får se =)

Den 20 april ska jag och småkillarna åka tåg.. Dante Längtar och frågar varje dag nu när vi ska åka. Vist det ska bli jätte kul men även en utmaning att åka med två rastlösa busungar i två och en halv timme.
Jag tänkte jag skulle köpa en ask med färgpennor och en pysselbok till Dante som han kan ha med sig om han blir uttråkad. Men vad ska jag fixa till Vincent?

Har ni några ideer hur jag ska aktivera en Vild 1 åring i 2,5 timme? Han sitter lixom aldrig still och har aldrig gjort. Han fyller ju år innan vi åker så jag kan ju ge honom nått i födelsedagspressent som han får ha på tåget med VAD?? Någon som har förslag?

Vi kommer ju även köpa lite dricka och kex att mumsa på. 
Smoothie är ju perfekt! Jag har fått hem några stycken som barnen har testat. Men jag tycker dom är jätte goda  oxå =) 


Det är ifrån Buzzador som jag har fått chansen att få testa smoothies från Nestle.

Bloglovin

Du vill väl inte missa allt skoj på min blogg.
Följ mig då med hjälp av bloglovin. Jag själv som följer en massa blogger kan inte klara mig utan bloglovin. Det är super lätt.. man bara regristrerar sig. Sen trycker ni på min ikon om att följa mig så vips kan ni bara logga in på bloglovin och få fram alla mina intressanta inlägg *ironi* Nee men det är super bra. Sen är det bara att fylla på med alla andra roliga blogger som man följer så kommer alla nya inlägg upp där!

bloglovin