Ungen bara gapade och gapade.

Som ni alla vet tror dom ju att Billie-Ray är mjölkallergisk. Jag har varit helt mjölkfri i några månader och han dricker altena ersättning. Nu ammar jag inte längre så jag är inte längre mjölkfri men Billie är ju.

Nu i veckan var vi hos en diatist som pratade om och visade lite produkter som var mjölkfria och med lite extra kalcium eftersom man som mjölkfri inte får i sig så mycket.
De visade blandannat gröt från 4mån ålder som såg mycket intressant ut. Eftersom han snart blir det så köpte jag en paket. Idag tänkte jag att det gör ju ingen skada av att han får en sked eller två för att prova konsistensen. Så jag blandade ihop en klick och prova. Så fort jag kom med skeden gapade han stort och smaska å smackade på... men hur tusan viste han hur han skulle göra med skeden, att han skulle gapa?? Men i alla fall gillade han det skarp och ivrigt studsade i babysittern (dags för att införskaffa en matstol) efter mer, så han fick en liten klick till och blev nöjd tills det tog slut och inte fick mer....då var han inte lika nöjd!! haha.
Men jag fattar inte. Han bara gapade och gapade efter mer och inte en konstig min eller nått alls. Kan det ha med att göra att han alltid har fått vara med vid middagarna och det har slinkit ner både nån brödsmula och smör-på-fingret-sutt. Han visar intresse och vi har namnammat och smasksmaskat när vi har ätit och visat honom. Han vet lixom att detta är något spännande å mumsigt.


Appropå mumsigt står en köttgryta på spisen och goar till sig. Den ska ätas i morgon men jag är å nallar ur den redan... haha gott gotti gottgott.Billie hjälper mamma med julklapparna

så stressigt. Goa barn med gladko

Så var denna dagen slut. Hela jag är slut oxå. Ont i kroppen och ryggen värker. Vet inte riktigt varför det gör ont men antar det är för att jag har verkligen hållt igång hela dagen. Först dom vanliga hemma bestyren sen fixing av lokalen och sen hemma bestyr igen. :-)

Sara kom ju runt fem tiden. Vi väntade och väntade och till slut kom hon <3 Barnen började leka och vi vuxna snackade lite. Tor å dom andra kom strax efter och nu var det fullt hus!!!
Då åkte vi, jag Sara och Emelie till lokalen och fixade där. Tog ju sin tid. Sen hem till vrålhungriga barn å vuxna.Jag och Sara Satte igång och steka en massa köttfärs. Sen duka fram å så sen kunde äntligen barnen äta och vi vuxna åt efter dom. Tog oss ett glas vin och jag hade gärna sen följt med Sara å Emelie för fler glas. Men det får bli en annan gång. Efter att Sara och dom andra åkte sövde jag barnen och röjde upp det sista i köket innan jag landade i soffan. pust.
Slö tittade på tv. Svärisarna och Ted gick och la sig. Jag satt uppe en stund tillsammans m Kim å Tor. snackade och hade det mysigt. <3 nu har jag lagt mig. Lär ju bli stressigt å rörigt i morgon så det gäller att få sig nån sömn. Billie-Ray vaknar nog snart oxå.

Här står Dante och väntar och väntar och väntar efter sin vän.
Några barn äter skrattande kon. Gofis kusinis är på besök å käkar gladko hon med.