Mimmi fan och gnällis!Dantes Dagens Outfit
- Rosa,lila,vit,svart tröja från Lindex
- rosa mimmitröja från Lindex
- Jeans vet inte vart dom är köpta då det är ärvegods

Dante älskar sin mimmitröja och allt med Mimmi på. Så fort den är ren så letar han upp den och ska ha den på sig. Så jag tänkte jag måste hitta fler kläder eller framför allt fler tröjor med Mimmi på. Har ni några tips på var man kan köpa det?Vincents Dagens Outfit
- Vit och lila body med pingviner på från lindex
- Byxdress med en massa motiv på från lindex

Vincent är inte på sitt bästa hurmör idag, hans framtänder uppe håller på att komma fram nu och den ena tanden är precis under huden och har gjort en blodblåsa (aj) så han har rätt ont tror jag. Han är väldigt gnällig och inte riktigt sig själv.


Idag är det ju måndag och som vanligt var vi på kyrkis en runda. Nu ska vi äta lite lunch sen blir det lite städning på det. Jag vill hitta på något med barnen så nu står vi med frågan, ska vi åka och bada eller åka till Leos lekland?

klick klick

Du vill väl inte missa allt skoj på min blogg.
Följ mig då med hjälp av bloglovin. Jag själv som följer en massa blogger kan inte klara mig utan bloglovin. Det är super lätt.. man bara regristrerar sig. Sen trycker ni på min ikon om att följa mig så vips kan ni bara logga in på bloglovin och få fram alla mina intressanta inlägg *ironi* Nee men det är super bra. Sen är det bara att fylla på med alla andra roliga blogger som man följer så kommer alla nya inlägg upp där!

bloglovin