ner

Som sagt livet är en berg och dalbana. Upp och ner. Idag är jag trött, irriterad och helt slut, så jag återkommer en annan dag tror jag

Få vara Maria

Åhh mitt hjärta slår... (stiftelsen)
 
Sitter och lyssnar på musik och känner mig på topp, Pratade med mamma nyss och en skåneresa är bokad om inte det stöter på något tråkigt som jobbtider eller pengabrist! Ska bli skönt och skoj att åka ner och träffa nära och kära. ♥
 
Det var jätte längesen och jag saknar dom massor massor ååå!
Annars flytter allt på, måde skit i början av helgen men nu är det bättre och jag ska jobba i morgon. sen är det ledigt och jobb på torsdag igen. På lördag ska mammsen komma upp och på söndag ska jag jobba igen. Så är veckan slut igen =)
 
Idag har Små varit på kalas och då passar jag på att sitta vid Kims dator, han jobbar och kommer snart hem. Så nu efterlyser jag igen... Finns det någon som har en bärbar dator till salu?? Jag behöver en verkligen.
 
Nä annars vet jag inte vad jag ska skriva. Det flytter på och livet är ibland bara en stor röra med massor med kännslor huller om buller. Men det reder upp sig lite i taget och just idag är jag lycklig och glad och det känns bra allt. Huvudet värker dock men det skiter jag i hahaha.
 
Är festsugen som bara den, vill festa dricka och vara barnledig och bara få vara Maria ett tag. Men det kommer det med.
  
 

bok

Jag älskar att läsa böcker, bra böcker som man inte kan sluta läsa och helst verklighetens baserade. Men i några år nu har det blivit mindre med det, tiden och ta sig ro att sitta och läsa har inte funnits. Jag har saknat det rejält... upptäckte jag igår. Jag hittade en dammig bok i källaren som jag dammade av till kvällen och kröp upp i sängen och läste när barnen hade somnat. Jag läste och läste och... Ja ni fattar. När klockan blev 1 så tvingade jag mig att stänga igen boken och sova. Men jag somnade glad, glad över att göra något jag tycker om. Så jag sträckläste lite mer än halva boken med vis antal toabesök. Sen när jag vaknade och hade försökt ätit frukost så gick jag och la mig och läste färdigt medans barnen (bråkade)- lekte på rummet! <3 men så blir jag lite tom efteråt.. Typ jaha vad ska jag göra nu? Och mersmaken gick igång! Nu är jag ute efter bra, riktigt bra böcker!!!