kotten 5månader

vår kottkott har ju redan blivit 5månader, men något inlägg om det har inte blivit så nu kommer det =)

vi börjar med bildbooomben.


Som ni ser så har han lärt sig att sitta. Eller ja jo han kan sitta, och kan sitta länge och leka men han har inte alls lärt sig förståndet att sitta. Så man kan inte lämna honom än. Han sitter bra men är såklart lite vinglig men med förståndet menar jag att han kan bara kasta sig bakåt eller åt sidan. Eller framåt... det är ju alltid någon som fångar en =) ser han något kul så kastar han sig ditåt.

Han går lite i gåstolen, men har inte fått upp någon direkt teknik på den där. Det går lite bakåt, framåt å hit å dit. Så något körkort har han inte fått än på den där.

Äter gröt och vår mat. Smakar och smaskar på, lite åker ut igen men han tycker det är ändå spännande. Burkmat är bläää. Där klöks han och gör miner.
Han älskar bröd och majskrokar. Banan i bitar är helt okej det med. Vatten är ingen höjdare men däremot havredrycken m mango fick han smaka en gång och det var riktigt mumsigt.
Han äter fortfarande var 4 timme men kan nu sova sig igenom en mattid och det kan gå 5-6timmar. Men dagarna är han rätt punktlig.
Eftersom han inte blev mätt på sin ersättning får han nu hälften välling och hälften ersättning.
Han har storlek 4 i blöjor och 68... övergår till 74 nu i kläder.

Annars då, jo som vanligt är han en riktig goskotte. Man märker att han älskar sina nära och kära och har lite bus i blick.

kotten på bvc

Igår var vi på bvc för 5månaders kollen och vaccinsprutorna. Inget kul alls tyckte Billie. Förstår det iofs.
Han har varit trött och gnällig nu efteråt men det går nog snart över.

så hur stor var han nu då?? jo mindre än sina brödrar iaf.

Dante 5 månader. 9880g 70cm lång.
Vincent 5månader. 9450g 70cm lång.

Billie-Ray var 8985g 68,5cm lång.