sjukt mycket att göra på slappesöndagen

Och  dag har det varit fullt upp som vanligt. Först en vanlig jobbig natt med napp och välling vaknande. Gubben snarkar och jag vaknar med huvudvärk. 
Men upp fixar välling å sånt till Kotten och gick ner till tvätten sen tar mig en plockrunda. Damsuger lite och sen vaknade Skruttan och det blev lite morgon mys med henne och ett blogginlägg skrevs. 
Frukost!
Sen satte jag igång Dante o Vincent till att städa sitt rum. Jag röjde köket medans Skruttan lärde sig att snura runt som en klocka på filten. 
Kaffe!! 
 
Då satt denna fina älskade skruttis med.
Såå sen började jag städa vårt rum. Det blev några uppehåll med skötsel av små kidz och de stora kidzen gjorde inte mycket.. Efter några timmar städande på deras rum ser det ännu stökigare ut och de bara tramsar. Hotar med att jag minsann ska gå ut när jag är färdig så ska de följa med så får dom sätta fart, i hopp m att de skulle öka takten och typ börja städa!!! 
Jag grejar o fejar en stund, kotten sov en stund och till slut blev jag färdig. Så jag packade bananer, chokladbollar o fanta under vagnen sen väckte o drog på kläder på kotten. Så på med kläder på mig å Skruttan sen gick vi ut. Dante och Vincent protesterade högt men nej de fick inte följa med då de fortfarande inte hade städat. 
Så vi gick ut.
Jag är så grymt imponerad över Kotten, han gick
 helt själv fram och tillbaka till lekplatsen bakom järnvägen. Det är lååångt att gå för små kottefötter 💜
Påvägen dit hade vi massa skoj för oss.När vi kom till lekplatsen hade vi hittat pinnar, blomma Otittat på tåg , vi hade ploppat stenar i brunnen. 

På lekplatsen gungade vi, åkte kana och åt fikat med lite sand. 

Påvägen hem var vi ju tvungna att pluppa stenar igen. 

Väl hemma fick Skruttan o Kotten varsin flaska välling.. Då blev man såhär nöjd 
Gubben åkte till jobbet.

Efter en stund snackande med Skruttan började jag laga mat o medans den var i ugnen tränade jag på den där spring tjog fejden... Vet inte vad den heter. Sen blev det plankan. 
Ut i köket och fixa maten färdig och sen åt vi.
Röj i köket igen.
Ner i källaren o fixa tvätten
Pust i soffan. Sen nya krafter. In i duschen med tre kidz. Tvätta skrubba gnugga så de blev skinande rena 😁  
Bäddade kottens säng. Mys i soffan och kamma håret på kidz.
Lägger dom och skickar efter den stora som kommer hem och in i duschen oxå. 

Såå nu har jag landat i soffan igen. 
Dööö trött. 
Men måste in i duschen jag med för jag luktar gammal gubbsvett. Typ.

Kommentera här: